Promotie Cafe
Image default
Afvalverwerking

Begeleiding bij je carrière

Werknemers lopen soms vast in hun baan. Dit kan zijn dat ze plezier missen of op het werk veel uitdaging missen of juist teveel druk voelen. In dit soort gevallen is het vaak een moeilijke stap begeleiding hierbij te zoeken. Terwijl het vaak wel loont. Carrièrepoort biedt juist voor dit soort problemen oplossingen. Met onze loopbaancoaches bieden wij een landelijke dekking voor alle begeleiding bij loopbaanvragen. Carrièrepoort specialiseert zich in outplacement en loopbaanbegeleiding.

Outplacement is de zoektocht van de ene baan naar de andere baan. Als je van je werkgever te horen krijgt dat je op zoek kunt gaan naar een nieuwe baan is er vaak een transitie budget beschikbaar. Dit budget kan je zelf vrij inzetten voor opleidingen of bij outplacementtrajecten. Een outplacementtraject kan al vanaf 1900 euro en je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Modulaire pakketten maken het mogelijk zelf te kiezen wat je echt nodig hebt. Onze loopbaancoaches begeleiden je in deze keuze. Er wordt een gratis intake gesprek gepland hierbij zal de coach door middel van vragen erachter komen waar jij behoefte aan hebt.

Een outplacementtraject bestaat normaal gesproken uit drie fases. Deze fases zijn niet voor iedereen van toepassing. De eerste fase is stil staan bij jezelf, wat heb jij nu echt nodig. De tweede fase zal je met de coach een plan opzetten om jouw doel te bereiken. Bij fase drie is alles erop gericht de baan krijgen die jij wil.

In tegenstelling tot outplacement is loopbaanbegeleiding gericht om stappen te maken in je huidige baan. Het is erop gericht alle capaciteiten uit jezelf te halen en die te benutten. Zo wordt je een nog betere versie van jezelf.

Ben je nieuwschierig wat Carrièrepoort voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op via 010 – 785 71 78 of stuur een email naar info@carrierepoort.nl

Bezoek de website voor meer informatie : https://carrierepoort.nl/