Beleef de dag van uw leven op deze trouwlocatie in Schiedam

U wilt toch ook uw speciale dag op een unieke locatie vieren. De trouwlocatie in het centrum van Schiedam is perfect voor uw huwelijk. Hoppe Schiedam bezorgt u en uw gasten een onvergetelijke dag. Groot en uitbundig, klein en intiem, wat u ook verwacht van de huwelijksdag, Hoppe maakt van uw trouwdag een volmaakte belevenis. Geheel naar eigen wens kunnen de koks u ook verwennen met de lekkerste gerechten. De feestlocatie nabij Vlaardingen is een historisch pand en beschikt over volop gratis parkeergelegenheid. Iedereen wordt getroffen door de sfeer die het ademt. Wilt u het zelf ervaren? Maak dan een afspraak om de sfeer in het pand te komen proeven.

Feestlocatie nabij Vlaardingen voor verschillende soorten feestjes: van bruiloften tot personeelsfeesten

Bent u op zoek naar een feestlocatie in een historisch pand nabij Vlaardingen? Hoppe Schiedam is een oude jeneverstokerij, een locatie met karakter en stijl. Er hangt een typische sfeer en is de perfecte basis voor een onvergetelijk feest. De locatie is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere locatie voor uw bruiloft, familiefeest of zakelijke bijeenkomst: Hoppe Schiedam beschikt over de ambiance en de ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Hoppe is én trouwlocatie én feestlocatie én zakelijke locatie én locatie voor lunch en diner in Schiedam, regio Vlaardingen.

Bijzondere trouwlocatie in Schiedam

Binnenkort is het zover, de dag van uw leven. U wilt uiteraard dat deze dag helemaal perfect is en geheel naar wens. Hoppe Schiedam is dé trouwlocatie die u zoekt en bevindt zich in een historisch pand. Het pand ademt sfeer en stijl en is de perfecte basis voor een onvergetelijk trouwfeest. De feestlocatie is gelegen in de regio Vlaardingen aan de rand van het stadscentrum van Schiedam, met volop gratis parkeergelegenheid. Het gebouw beschikt over drie schakelbare ruimtes en biedt hiermee ruimte voor 275 personen. Hoppe Schiedam biedt diverse arrangementen die trouwen in Schiedam tot een onvergetelijk feest maken. Uiteraard staan uw wensen centraal. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat is geen probleem.