Diverse leuke buitenactiviteiten bij het Pannenkoekenhuis in Brabant

Als u een dagje iets leuks gaan doen, dan denkt u wellicht niet zo snel aan een pannenkoekenhuis. Maar wanneer u iets leuks wilt doen en lekker wilt eten, dan kunt u terecht bij het pannenkoekenhuis in Brabant. Dan is het een idee een van de outdoor activiteiten van Hèt Pannekoeckershuys te ondernemen. Bij dit pannenkoekenhuis in Brabant boekt u gemakkelijk verschillende arrangementen, zoals een Wandeldag of Koeckersgolf, of u huurt een step of fiets om de omgeving te verkennen. Ter afsluiting geniet u uiteraard van een heerlijk diner in het pannenkoekenhuis van de specialist in Brabant.

Uitgebreide menukaart bij het pannenkoekenhuis in Brabant

Of u nu houdt van zoet of van hartig, of dat u het moeilijk vindt een keuze te maken, iets te kiezen hebben vinden de meeste mensen wel prettig. Gelukkig heeft u een ruime keuze bij een pannenkoekenhuis in Brabant. Bij Hèt Pannekoeckershuys, vindt u een uitgebreide menukaart. Zo kiest u voor pannenkoeken met fruit en poedersuiker of voor pannenkoeken met groenten en kaas. Probeer ook eens de heerlijke lunchgerechten, hapjes, voorgerechten en nagerechten. En zoekt u nog iets lekkers voor de kinderen? Met de uitgebreide kinderkaart, waarop gerechten als het ‘prinsessenmenu’ en het ‘riddermenu’ zijn opgenomen, worden ook zij niet vergeten. Eet smakelijk!

Pannenkoekenhuis in Brabant met grote speeltuin voor kinderen

Zoekt u een restaurant waar u met het hele gezin lekker en gezellig kunt eten? Dan is het soms lastig een restaurant te vinden waar uw kinderen het ook naar hun zin hebben. Gelukkig is er altijd wat te beleven Hèt Pannekoeckershuys, een leuk en gezellig pannenkoekenhuis in Brabant, wel uitstekend terecht. Hier vindt u een ruim restaurant mét terras in een gezellige omgeving. Terwijl de ouders heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en drankje, kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de grote speeltuin. Zo zijn er trampolines, springheuvels, klimrekken, glijbanen, zandbakken en nog veel meer. Kinderen zullen zich bij dit pannenkoekenhuis in Brabant dus niet snel vervelen! Zijn de kinderen klaar met spelen? Dan geniet u samen van onze uitgebreide kaart met de lekkerste pannenkoeken.