Promotie Cafe
Image default
Aanbiedingen

Een leuke naam voor jouw teefje

Er zijn geen beslissende factoren voor het bedenken van unieke vrouwelijke hond namen voor je meisje, maar je kunt altijd gebruik maken van haar grootte, kleur, ras en persoonlijkheid nul in op schattige vrouwelijke hond namen. 

Ideeën voor het bedenken van exotische vrouwelijke honden namen

Er zijn vele manieren om te komen met uniekehonden namen teefje. Je zou bijvoorbeeld een naam kunnen bedenken uit je favoriete boeken of films. Bella van Twilight is een populaire hondennaam en is ideaal voor Cocker Spaniel, Golden Retriever, Maltees, Lhasa Apso en vrijwel elk medium of klein ras.

Een andere geweldige manier om te komen met schattige vrouwelijke hond namen is volgens jouw favoriete actrices uit Hollywood. Julia, Amy, Sara, Lucy, Daisy, Ruby, Abby, Stella zijn enkele populaire vrouwelijke honden namen gebaseerd op filmster namen.

Jouw favoriete geur of bloem is ook zeer inspirerend voor exotische vrouwelijke honden namen. Lavendel, Jasmijn, Roos, jeneverbes etc; zijn enkele ideeën. Specerijen, noten, fruit en kruiden kunnen jou ook voorzien van unieke puppy namen voor uw kleine teef. Amandel, hazelaar, gember, knoflook, kokos, Mango, Kiwi, sinaasappel,  zijn enkele ideeën.

Hier hebben wij 20 van de meest bekende namen, die jouw hopelijk kunnen inspireren bij het bedenken  van een naam voor jouw nieuwe vrouwelijke pup.

 

 1. Willow

 2. Sky

 3. River

 4. Rose

 5. Daisy

 6. Lily

 7. Vinnie

 8. Vicky

 9. Tracie

 10. Coco

 11. Maggie

 12. Penny

 13. Roxy

 14. Nala

 15. Rosie

 16. Chloe

 17. Sophie

 18. Ruby

 19. Ellie

 20. Piper

 

Punten om in gedachten te houden bij het benoemen van jouw meisjes hond

Hier zijn een paar dingen die je moet overwegen bij het vinden van een naam voor uw vrouwelijke puppy.

 

Kortere namen zijn beter en sneller voor mensen om te zeggen en te begrijpen. U kunt altijd kiezen voor een lange naam voor uw teefje pup, maar haar aanspreken met zijn verkorte versie.

 

Kies niet hard klinkende namen die klinken alsof je berispt of schelden uw hond.

Vermijd Namen die je zult worden beschaamd om te gebruiken in het openbaar.

Denk vooruit aan wanneer je hond een volwassene zal zijn en is niet langer een pup. Een ideale hond naam is degene die past bij jouw hond ras en grootte, zowel als pup en volwassen hond.

Haal jouw familie aan boord bij het kiezen van unieke vrouwelijke honden namen in plaats van het bedenken van een gemeenschappelijke naam die voor het eerst in je gedachten komt.

Zorg ervoor dat jij rekening houdt met de persoonlijkheid van uw huisdier bij het selecteren van exotische vrouwelijke hond namen.

Kies de naam van je huisdier met zorg – je gaat om het te gebruiken heel vaak en het is een belangrijk onderdeel van het accepteren van jouw huisdier in de familie.

Houd je nieuwe pup gezond

Voordat we springen in specifieke naam aanbevelingen, laten we praten voor een tweede over de zorg voor uw nieuwe hond of pup. Wij weten als nieuwe hondeneigenaar dat u zowel op korte als lange termijn voor de gezondheid van uw huisdier wilt zorgen. Als jij je voorbereidt om jouw hond thuis te brengen, overwegen om een huisdier verzekering te helpen met de kosten van dierenarts bezoeken voor ziekten en ongevallen (evenals wellness bezoeken op sommige plannen).