Promotie Cafe
Image default
Aanbiedingen

Eindhoven NH Luchthaven Parking: verrassende kostenbesparende lange termijn – mogelijkheid

Vlieg je vanaf de Eindhoven – luchthaven? Met meer dan beschikbare 7000 parkeerplaatsen bij de Eindhoven luchthaven in Nederland, zou een parkeermogelijkheid zowel, per uur, per dag, per week of voor een lange termijn bij de Eindhoven – luchthaven geen probleem mogen zijn. Laat ons die mogelijkheden even van dichterbij bekijken. 

Parking voor een dag

De overdekte parking van de Eindhoven luchthaven van Nederland heeft ongeveer 4.800 parkeerplaatsen voor een dag beschikbaar. De overdekte parking is bereikbaar vanuit de terminal via een verhoogd voetgangerspad. Het dagelijks tarief in deze overdekte parking bedraagt $17, en voor een week wordt dat $85.

Een andere parking voor erg korte duur is gelegen vlakbij de overdekte parking en de FAA luchtcontroletoren op Ammon Drive. Het is de geschikte plaats waar chauffeurs wachten die passagiers komen oppikken en die liever in hun wagen willen wachten totdat de passagiers van boord gegaan zijn.

Parkeer, Verblijf en Vlieg

Er zijn een aantal hotels die binnen enkele kilometers van de luchthaven gelegen zijn, die de Manchester NH luchthaven bedienen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is het Best Western Executive Court Inn & Conference Center in Willow Street, minder dan 2 mijl van de luchthaven. De hotelgasten moeten helemaal niets betalen voor de parking, hoelang ze er ook staan. Alle andere gebruikers van de parking van het hotel dienen echter wel $6 per dag te betalen.

Door reizigers die de Eindhoven luchthaven gebruiken en tenminste één nacht doorbrengen in het hotel, hetzij aan het begin of op het einde van hun vakantie, dient een verminderde Parkeer & Verblijf vergoeding betaald te worden van $4 per dag voor de periode dat men er niet verblijft. Voor een vakantie van een maand, blijkt dan het verblijf in het hotel voor één nacht en de verminderde parkeerkost de meest kostbesparende en efficiënte oplossing.

Zoals we dus zien, bestaan er heel wat goede mogelijkheden waaruit men kan kiezen om te parkeren bij de Eindhoven Luchthaven van Nederland – van de snelparking tot en met de Parkeer & Verblijf accomodatiemogelijkheden. Dus aarzel niet en boek gerust jouw vlucht vanop de Eindhoven Luchthaven , en wees ervan overtuigd dat een parkeerplaats vinden, het eenvoudigste zal zijn van al je problemen.

Een voordelige parkeeraanbieder is Eazyypark.nl

Zij bieden diverse parkeeropties aan met goedkope tarieven en hoogwaardige service. Zeker een aanraden voor als u graag veilig parkeert bij het vliegveld van Eindhoven.

 

 

Bezoek de website voor meer informatie :