Heeft u een sportblessure? Kom naar de osteopaat in Eindhoven

Bij een blessure dient de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd te worden. Zo kan het lichaam beter functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Er wordt naast de plek van de blessure ook naar de rest van het lichaam gekeken. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar osteopathie Van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie Van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen.

Waarvoor kunt u bij de osteopaat in Eindhoven terecht?

Bij deze manuele geneeswijze wordt anatomie, neurologie, fysiologie en embryologie met elkaar gecombineerd om zo tot een volledige conclusie te komen. Bij osteopathie Van Duursen wordt er naar het hele lichaam gekeken omdat een klacht in bijvoorbeeld de knie veroorzaakt wordt in de rug. Wanneer u een klacht heeft kijkt de osteopaat naar het bewegingsapparaat, het bindweefsel, de schedel en het algemeen functioneren van het lichaam. Door het verbeteren van de mobiliteit kan het lichaam zich herstellen en langzamerhand weer normaal functioneren. Gaat u vooral naar de osteopaat wanneer u denkt dat een klacht onoplosbaar is of die al jaren speelt.

Tijdens de zwangerschap kunt u terecht bij de osteopaat in Eindhoven

Tijdens een zwangeschap verandert er veel in het lichaam. Daarom is het belangrijk dat het lichaam goed functioneert wanneer er voor een extra mens gezorgd moet worden. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopathie Van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

Bezoek de website voor meer informatie :