IJsblokjesmachine en Smeg vaatwasser van uitstekende kwaliteit

Een koel drankje bij warm weer is heerlijk voor uw gasten. In de zomer zullen uw gasten graag op uw terras plaatsnemen voor een verfrissing! Een ijsblokjesmachine biedt dan een uitkomst. Bij de specialist kunt u diverse soorten aanschaffen. Zo zijn er machines in verschillende formaten en met verschillende mogelijkheden. Alle apparaten van de specialist zijn gemakkelijk in uw horecazaak te plaatsen. Heel handig, want iedere horecazaak is anders. Een ijsblokjesmachine van Bonnewits Horeca wordt, net als alle andere horeca-apparatuur (zoals een Smeg vaatwasser), altijd voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden, snel geleverd en u ontvangt een deskundig advies.

Diverse horecabenodigdheden, zoals een Smeg vaatwasser, direct uit voorraad geleverd

Gaat u uw eigen horecazaak starten? Dan heeft u daarvoor op korte termijn goede apparatuur voor nodig. Diverse horecabenodigdheden, zoals een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine, kunt u gemakkelijk bij een specialist als Bonnewits Horeca bestellen. Van koel- en vriesapparatuur, tot apparatuur om te bakken koken en grillen, en van vaatwassers tot klein keukenapparatuur. Wilt u meubilair aanschaffen? Ook dat kunt u bij de specialist. In de zeer ruime showroom kunt u alle horecabenodigdheden bekijken en ontvangt u deskundig advies over de apparaten die het beste bij u passen. Een ijsblokjesmachine kopen? Een Smeg vaatwasser kopen? Het kan gemakkelijk bij de specialist.

Professionele apparatuur voor in de horeca: de Smeg vaatwasser

Een goede afwasmachine is een must in bijvoorbeeld uw hotel, restaurant of café. Niet alle afwas kan immers met de hand gedaan worden! Een Smeg vaatwasser is dan een uitstekende keuze. Deze is volledig elektronisch én hij beschikt over wasarmen, spoelarmen, waterverversingssysteem, warmte-terugwinsysteem en spoelsysteem. Hierdoor wast hij effectief en snel. Daarnaast biedt de Smeg vaatwasser maximale focus op energiebesparing, milieuzorg en technologische innovatie. Kiest u voor deze vaatwasmachine, dan weet u dus zeker dat u een uitstekend product in huis haalt. Waar vindt u een specialist die u kan helpen aan de juiste vaatwasser? Bonnewits Horeca biedt een ruim assortiment horecaproducten, waaronder ook een ijsblokjesmachine.