Promotie Cafe
Image default
Onderwijs

Leslocaties

Tijdens de les afgeleid worden door de mooie omgeving waarin het gebouw zich bevindt? In de pauze even lekker de stad in met een paar medestudenten? Onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar napraten over de les? Klinkt helemaal geweldig, maar ga je studeren voor de leuke omgeving of om te studeren?

Klassikaal versus digitaal

Je kunt kiezen voor het volgen van lessen in een klaslokaal, samen met medestudenten en onder leiding van een docent. Je kunt er ook voor kiezen om de gehele of een gedeelte van de opleiding digitaal te volgen. Voor alle mogelijkheden valt iets te zeggen. Wat voor jou het beste werkt, ligt aan jouw persoonlijkheid en motivatie.

Digitaal

Wanneer je een opleiding digitaal volgt, doe je dit vaak op een plaats waar jij je het beste kunt concentreren. Je moet een computer tot je beschikking hebben. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om met de docent te praten via de mail of via skype. 

Klassikaal

Om een klassikale opleiding te volgen, moet je naar een leslocatie (de school) toe. Net als op school zit je met medestudenten in de klas en krijg je les van een docent. Jij en jouw medestudenten kunnen vragen stellen en krijgen direct antwoord. Net even die extra vraag of die individuele uitleg na de les kan voor jou goed werken.

Als je naar de leslocatie toe moet, is het van belang dat je niet al te ver moet reizen. Je moet immers een aantal weken of maanden achter elkaar naar de les toe. Fabius Opleidingen voorziet in de mogelijkheid om klassikaal les te krijgen én heeft een landelijk dekkend netwerk van Fabius leslocaties. Of je dan na afloop onder het genot van een hapje en een drankje nog met elkaar na kunt praten, hangt van de door jou gekozen leslocatie af.

Bezoek de website voor meer informatie :