Promotie Cafe
Image default
Woningen

Sleutels kwijt? SlotenmakerRotterdam-24.nl helpt!

Na een avondje stappen komt u bij uw auto aan….. waar zijn uw sleutels gebleven? Daar staat u dan, zonder sleutels en dus zonder vervoer. Gelukkig zijn we maar een belletje bij u vandaan. Als u ons het merk van uw auto geeft dan spoedt onze sleutelspecialist naar u toe en zorgt ervoor dat u weer een passende autosleutel heeft.

Huissleutels verloren

Ook een scenario waar we zeer regelmatig mee te maken hebben: verloren huissleutels. Heeft u binnen nog reservesleutels liggen, dan helpt onze vriendelijke monteur u vakkundig en geheel schadevrij uw woning binnen zodat u uw eigen sleutels weer kunt gebruiken. Moet er een sleutel bijgemaakt worden? Dan regelen we dat meteen voor u. Maar wat nu als u uw sleutels aan de binnenkant van de deur heeft zitten? Ook dan krijgt onze specialist u schadevrij naar binnen, daar kunt u zeker van zijn. En…. Als u nu per ongeluk de sleutels in de voordeur heeft laten zitten toen u wegging? Dan is het verstandig om uw slotcilinder te vervangen, of het hele slot. Hingen er meerdere sleutels aan die bos, dan is het verstandig om al die cilinders of sloten te vervangen. U wilt immers geen ongenode gasten bij u binnen hebben!

Bijzetsloten, opzetsloten, raamsloten

Soms kan het nodig zijn om extra sloten bij te plaatsen door Slotenmaker Rotterdam Centrum. Dat doen we graag voor u. Plaatsing van opzetsloten, opdeksloten, raamsloten, schuifpuisloten, traliewerk, raamuitzetters en dergelijke is een passie van ons. Snel, secuur en vakkundig monteren we de materialen van uw keuze. Wilt u alle cilinders bedienen met één enkele sleutel? Ook dat is te regelen door slotenmakerrotterdam-24.nl.

Uiterlijk is niet ondergeschikt aan uw veiligheid

U wilt uw woning goed beveiligen, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van de styling van uw woning. Sloten zijn doorgaans in veel uitvoeringen en finishes verkrijgbaar, zodat uw sloten, hang- en sluitwerk altijd een prachtige aanvulling zijn op uw interieur. Veilig én mooi!

Bezoek de website voor meer informatie :