Promotie Cafe
Image default
Telefonie

Topservice van Klantenservicetelefoon

Dit is het telefoonnummer van ING bank klantenservice: 020 22 888 88. Je kunt contact opnemen met medewerkers van ING voor vragen over het saldo van je lopende rekening, over je spaarrekening en je creditcard. Heb je een meer algemene vraag? Die zie je zeer waarschijnlijk beantwoord op ing.nl. Onderwerpen die daar aan de orde komen, zijn onder meer de volgende:

-het vervangen van een kapotte pas;

-het activeren van een nieuwe pas;

-een pas gereed maken om voortaan contactloos mee te kunnen betalen;

-een pas gereed maken om per direct buiten de EU mee te kunnen pinnen;

-een tweede betaalrekening aanvragen;

-een ten onrechte afgeschreven bedrag zo snel mogelijk terugboeken;

-buitenlands geld bestellen;

-een nieuwe creditcard activeren;

-een tweede rekeninghouder toevoegen aan de bestaande rekening;

-de mogelijkheden van de ING app.

 

Via Klantenservicetelefoon kun je bellen met Eneco. En natuurlijk ook met je telecomprovider, de gemeente waar je woont, de loterij waar je maandelijks aan meedoet en het vakantiepark waar je binnenkort naar toe gaat. Klantenservicetelefoon heeft een database aangemaakt met alle mogelijk klantenservicenummers. De gegevens zijn aangevuld met websiteadressen, mailadressen en handige achtergrondgegevens. De mensen achter Klantenservicetelefoon zijn dagelijks bezig alle informatie aan te vullen, compleet te maken en up-to-date te houden. Heb jij een toevoeging of een verbetering? Laat het weten, want anderen zullen er in de toekomst baat bij hebben.

Klantenservicetelefoon is bereikbaar op nummer 1840. Via klantenservicetelefoon.nl kun je zelf telefoonnummers opzoeken. Dat doe je door een passende categorie te raadplegen. Als je het nummer van Wehkamp nodig hebt bijvoorbeeld, klik je op ‘webshops’. Er verschijnt dan een hele lijst met ook Wehkamp ertussen. Weet je niet zo goed om welke categorie het gaat, dan kun je in de zoekbalk linksboven de naam intypen. Verschijnt er niks? Laat het weten aan het Klantenservicetelefoon-team. Ze gaan voor jou op onderzoek uit en binnenkort zullen de gegevens van de betreffende organisatie online staan. Mede dankzij jou!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.klantenservicetelefoon.nl