Verschillende soorten dozen kopen voor elke situatie doet u bij een specialist

Er zijn heel wat verschillende situaties waarbij u dozen nodig heeft. Denk hierbij aan het transport van goederen naar uw klant in een Amerikaanse vouwdoos of het vervoeren van fruit in aangepaste golfkarton trays. Wat uw toepassing ook is, u geniet steeds van de uitgebreide dienstverlening van De Jong Verpakking. Hier kunt u er altijd de juiste dozen voor kopen. Bij dit bedrijf heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment aan dozen in standaardformaten. Vindt u in dit assortiment niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Geen probleem, want de specialist levert ook maatwerk. Wat uw toepassing ook is, bij dit bedrijf vindt u er altijd een geschikte doos voor.

Uw dozen worden na het kopen binnen korte tijd geleverd

Wanneer u dringend dozen nodig heeft, wilt u natuurlijk dat deze al binnen enkele dagen beschikbaar zijn. Hoe sneller u uw producten goed kunt verpakken, hoe eerder uw producten in de verkoop kunnen gaan. Vooral bij producten met een houdbaarheidsdatum, zoals etenswaren, is een snelle levering van de verpakking essentieel. Bij De Jong Verpakking begrijpen ze dit belang als geen ander. Daarom is dit bedrijf u zeven dagen per week van dienst. Kiest u voor een verpakking uit voorraad, dan heeft u deze al binnen 24 uur binnen. Laat u een verpakking op maat maken en bedrukken? Dan duurt het doorgaans 2 tot 5 werkdagen voordat uw verpakking wordt geleverd.

Profiteer van gunstige voorwaarden wanneer u dozen gaat kopen

Zoekt u naar een bedrijf waar u al uw dozen voor verpakking kunt kopen? Wenst u een representatief en veilig resultaat? Kies dan voor de dienstverlening van een bedrijf dat zich specialiseert in dit vakgebied, zoals De Jong Verpakking. U weet dan zeker dat u naast stevige dozen van hoge kwaliteit ook de best mogelijke service ontvangt. Dit bedrijf produceert alle dozen in eigen beheer en zorgt ervoor dat het product volledig aan uw wensen voldoet. Van het formaat tot de opdruk, uw wensen worden uitgevoerd. Uw doos op maat wordt vervolgens al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Kiest u voor een doos uit voorraad? Dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. Ook op zaterdag en zondag staat de specialist voor u klaar. Als ondernemer bent u immers ook vaak in het weekend actief om uw bedrijf draaiende te houden.