Promotie Cafe
Image default
Gezondheid

Verwijderen van je fronsrimpels

Fronsrimpels word ervaren als rimpels waar mensen zich veel aan storen en  daarom is het ook niet merkwaardig dat deze  behandeling zo populair is.  fronsrimpels ontstaan als je de spieren tussen je wenkbrauwen aanspant, bijvoorbeeld dus als je kwaad kijkt  of als de zon fel schijnt.  Wanneer je fronst worden je wenkbrauwen naar elkaar getrokken maar ook naar beneden, hierdoor ontstaan verticale rimpels en in sommige gevallen horizontale boven de neus.  De verwijdering gebeurd door een botox behandeling rotterdam.

Tijdens de behandeling gaat men ervoor zorgen dat de activiteit van de spieren word  stilgelegd door middel van een spierontspanner, deze spierontspanner is een botox behandeling.  Voor deze behandeling gaat men geen filler behandeling doen.  Door deze behandeling  gaan de rimpels verminderen, komen de wenkbrauwen hoger te staan  en hierdoor gaat je  gezichtsuitdrukking er zachter en vriendelijker uitzien.

Een ander voordeel wat fronsrimpels verwijderen met zich mee kan brengen  is dat voor mensen die veel last hebben van hoofdpijn of migraine, dat deze aanvallen  aanzienlijk verminderd kunnen worden. Doordat men erachter is gekomen dat migraine ontstaat door  te veel activiteit van de spieren heeft men snel de link met botox kunnen leggen.

Indien de rimpels te diep of te fel zijn  en een botox behandeling onvoldoende is voor de rimpels weg te werken gaat men gebruik maken van een filler behandeling. Met een filler behandeling  gaat hyaluronzuur inspuiten en gaan de rimpels opgevuld worden.

Een kliniek die deze behandeling aanbied is injectable klinieken. Dit is een kliniek die gevestigd is in Amsterdam, Rotterdam en Venlo.  Zij zijn gespecialiseerd in  zo goed als alle behandeling die te maken hebben met het verbeteren van je huid en verminderen van rimpels.  Ook bieden ze onlangs  botox behandeling aan waarmee ze je migraine aanvallen kunnen verminderen en ook de intensiteit hiervan.

Bezoek de website voor meer informatie : http://injectableklinieken.nl/nl/