Promotie Cafe
Image default
Woning en Tuin

Waarom zijn koperen lampen trendy gewild en speciaal

Het is één van de metalen die de mens als sinds mensheugenis bezit. Koper heeft een ellenlange geschiedenis samen met de mens. Het is door de jaren heen zowel een gewild als exclusief metaal geweest. Het is immers, net als goud en zilver een edelmetaal dat niet roest. Door de jaren heen is koper voor ontelbare doeleinden gebruikt. Koper is in de victoriaanse tijden ook een gewild materiaal om er lampen uit te maken. Door onder andere de pionier Dirk van Erp is koper een kunstzinnige en gewilde toevoeging voor lampen geworden.

Helaas zijn koperen lampen niet altijd sindsdien je van het geweest. Er waren tijden waarin ze bijna nergens beschikbaar waren. De laatste jaren zijn ze verrassend genoeg terug van weg geweest en nemen beetje bij beetje weer een plek in het interieur in. Kortom, ze zijn weer helemaal trendy en je kan er niet meer omheen draaien tegenwoordig. Waarom is dit zo? Dat is moeilijk te zeggen, maar het is meteen te zien dat koperen lampen iets bieden wat andere soorten lampen simpelweg niet hebben.

De rood- gouden koperen kleur, gecombineerd in een supermodern strak design zijn nu weer overal te vinden. De warme kleuren die van dit soort lampen afstromen vullen de ruimte met mooi en elegant sfeerlicht. Koperen lampen zijn tevens in elke soort en maat beschikbaar. Zowel mooie ronde hanglampen en compacte bureauarmatuurtjes zijn te vinden. Ook kunnen ze in zowat elke stijl te vinden zijn. Moderne koperen lampen, klassieke koperen lampen, ze zijn er allemaal. Elk bieden ze iets unieks, wat bij elke trendy huiskamer of werkomgeving wel een plekje kan vinden.

Ronde koperen lampen zijn tegenwoordig ook helemaal hip. Dit zijn veelal grote imposante hanglampen die circelvormig uitgevoerd zijn. Zo worden samen met een meestal simpel en subtiel snoer aan het plafond gemonteerd. Het resultaat is ongetwijfeld een eye catcher! Een glanzende roségouden bal die de kamer sfeer en design geeft. Direct als je de ruimte binnenstapt neemt dit soort lamp je aandacht van je weg en laat het niet meer los. Zo’n lamp kan het design van een ruimte maken of breken. Als het aan mij ligt zie ik deze koperen hanglampen overal prominent hangen.

Ten tweede zijn er ook nog koperen lampen die een heel ander design hebben . Dit zijn tevens hanglampen, maar de kap en armatuur is totaal anders! Het zijn immers open kooien waarin de gloeilamp in gefixeerd is. Deze kooi heeft een open uitvoering en is een toevoeging die je interieur net iets anders als die van anderen maakt. Deze kooien zijn te vinden in zowel rechthoekige als ronde vormen en maken je kamer simpelweg supertrendy. Koperen lampen zijn kortom onderdelen van je design die het interieur supertrendy maken. Je kan in wezen een eigen vernieuwde draai aan de kamer geven, wat uniek en ook gewild is!

Bezoek de website voor meer informatie : http://kamerdingen.blogspot.nl/2015/02/koperen-verlichting-steeds-meer-zie-je.html