Promotie Cafe
Image default
Wijn

Wijnkist bedrukken bij een online drukker in België

U herkent het vast wel, u wilt een bedankje meegeven aan uw klanten en zakenrelaties maar wat geeft u mee? Het komt vaak voor dat er dan een fles wijn meegegeven wordt. Wijn is een deftige drank die klasse uitstraalt en dit komt tegelijkertijd erg professioneel over als u een fles wijn weggeeft. Echter, zo veel mensen doen het dat er geen persoonlijke tint meer aan zit. Daar is echter een goede oplossing voor. U kunt namelijk een wijnkist bedrukken! Wijnkist bedrukken is ideaal om gepersonaliseerd mee te geven aan uw klanten en zakenrelaties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om er een logo van uw eigen bedrijf op te doen of zelfs het logo van de klanten en zakenrelaties. Dit straalt natuurlijk nog meer klasse uit en laat zien dat u er echt mee bezig bent geweest om een mooi bedankje mee te geven. Wijnkist bedrukken kan eenvoudig online waarbij u kunt kiezen voor één vakje waar logischerwijs één fles wijn in kan of u kiest er voor om een wijnkist te laten bedrukken met twee vakken. Zo kunt u bijvoorbeeld een fles rode wijn en een fles witte wijn meegeven.

Hoe werkt wijnkist bedrukken

Zoals eerder verteld kunt u eenvoudig uw wijnkist bedrukken op het online web. De wijnkist bedrukking wordt geprint op 4mm forex materiaal. Dit is licht maar sterk materiaal. U hoeft u geen zorgen te maken dat u een grote oplage moet bestellen, want u kunt gewoon vanaf één exemplaar bestellen.

Contact opnemen met het juiste bedrijf

Als u het juiste bedrijf op het online web heeft gevonden om uw wijnkist te bedrukken, moet u letten op een aantal dingen. Levertijd is natuurlijk belangrijk omdat u niet heel lang op uw bestelling wilt wachten. Ook wilt u natuurlijk niet een vermogen aan leveringskosten betalen. Dit maakt namelijk uw bestelling alleen maar duurder. Daarnaast moet het bedrijf goed bereikbaar zijn voor als u vragen heeft of advies wilt hebben. Daarnaast moet de service en kwaliteit natuurlijk goed zijn.  U wilt kwalitatief goede producten hebben en  er moet goede service zijn voor het geval er iets is met uw product. Dit wordt tevens ook wel garantie genoemd. Als uw bestelling vroegtijdig mankementen heeft wilt u natuurlijk een vervangend product.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.dwcprint.be/drukwerk/wijnkisten-bedrukken/