Promotie Cafe
Image default
Zorg

5 handige apparaten voor je schoonheidssalon

Wil jij ook een schoonheidssalon willen starten? In dat geval zijn er een paar dingen die je echt moet hebben. Een loeplamp, een apparaat om kompressen warm te maken, spullen voor harsen en tools voor een diepe gezichtsreiniging mogen niet ontbreken. Vroeger zag je veel het stoomapparaat en borstelapparaten, maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig gebruiken schoonheidsspecialisten vaak andere technieken voor een grondige reiniging, zoals apparatuur van Medilaser. Hier zijn er 5 die je moet hebben!

Ontharingslaser

Een ontharingslaser is een super handig apparaat in schoonheidssalons voor wie van zijn haar af wil zonder steeds te hoeven scheren of waxen. Deze laser stuurt sterke lichtbundels naar je haarzakjes. Het licht wordt opgenomen door het pigment in je haar, waardoor de haarzakjes beschadigen en je haar minder snel terugkomt. Je huid wordt dus lekker glad en je hebt veel minder gedoe met haar. Omdat het zo goed werkt en je lang van de resultaten geniet, is laserontharing echt een goede keuze om te hebben.

Microdermabrasie machine

Een microdermabrasie apparaat is weer handig als je je huid diep wilt schoonmaken. Het is niet zoals de oude manier van schoonmaken met stoom. Microdermabrasie gebruikt de nieuwste technieken om de dode huid weg te halen en je huid weer jong te maken. Je krijgt er een gladde, glanzende huid van en het helpt ook tegen rimpeltjes, acne littekens en donkere vlekjes.

Loeplamp

Dan hebben we de onmisbare loeplamp voor schoonheidsspecialisten. Met dit apparaat kun je de huid van je klanten super goed bekijken. Dankzij de vergrotende lens zien ze elk klein detail  en oneffenheid veel beter. Zo kunnen ze makkelijker de juiste behandeling kiezen en eventuele huidproblemen spotten.

Harsapparaat

Wil je je haar verwijderen? In dat geval kan je niet zonder een goed harsapparaat. Er zijn allerlei harsapparaten, sommige met bakjes die je kunt verwisselen voor verschillende soorten hars. Zo kunnen schoonheidsspecialisten precies de ontharingsmethode gebruiken die jij fijn vindt. Met zo’n apparaat gaan alle ongewenste haartjes weg en wordt je huid heerlijk zacht en glad.

Infraroodlamp

Een infraroodlamp is weer fijn om allerlei huidproblemen aan te pakken en om je bloedcirculatie een boost te geven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van infraroodlicht om je huid lekker warm te maken. Dit kan pijn, ontstekingen en spierpijn verminderen. Je kunt het ook gebruiken om je huid een oppepper te geven, zodat deze er jonger en frisser uitziet. Zo’n lamp is echt een aanwinst voor elke schoonheidssalon, omdat zowel de schoonheidsspecialist als de klant er veel voordeel van hebben.