Promotie Cafe
Image default
Bedrijven

De voordelen van bedrukte bedrijfskleding zoals T-shirts

Het bedrukken van textiel is een heel slimme manier om reclame te maken voor je bedrijf, merk, of evenement. In dit artikel zetten wij de voordelen van het bedrukken van bedrijfskleding, zoals T-shirts, op een rij. Ook vertellen we over de mogelijkheden om online heel gemakkelijk promotiekleding te bestellen bij IGO Promo.

Is reclame op textiel verhogend voor de naamsbekendheid?

Door T-shirt bedrukken met een bedrijfslogo, is in één oogopslag duidelijk bij welk bedrijf iemand hoort. Tijdens evenementen, zoals beurzen of festivals, is dat natuurlijk hartstikke handig. Zo kun je bijvoorbeeld onderscheid maken tussen de organisatie en de bezoekers. Doordat veel mensen het logo op de kleding zullen zien, wordt de naamsbekendheid van het bedrijf, merk of evenement verhoogd. Dankzij dezelfde uitstraling van de kleding van de medewerkers krijgen mensen ook een mooie en vertrouwde indruk. Immers: als er zo goed over de kleding is nagedacht, dan zal de rest van het bedrijf, merk of event vast ook oké zijn. Met bedrukte kleding kom je dus nóg professioneler over.

Krijg je dankzij de kleding meer exposure?

Een tweede voordeel is dat de kleding niet alleen tijdens het werk wordt gedragen, maar ook tijdens de wandeling tussen de middag, tijdens het tanken of tijdens het bezoek aan een supermarkt na het werk. Daardoor blijven de medewerkers onbewust reclame maken voor het bedrijf. En hoe vaker mensen een bepaald logo onder ogen krijgen, hoe beter ze het herkennen en de bedrijfsnaam onthouden.

Kun je de kleding online bestellen?

Het laten bedrukken van promo-textiel kan heel gemakkelijk online. IGO Promo heeft meer dan 75 jaar ervaring in het bedrukken van kleding en biedt een breed assortiment jassen, polo’s en T-shirts. Deze zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit.  Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en in de droogtrommel worden gedroogd. Bedrijven kunnen zelf aangeven waar ze de bedrukking willen hebben en hoeveel bedrukking ze willen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ook kan er gekozen worden uit allerlei verschillende kleuren.

Welke soorten shirts zijn er?

Wil je bijvoorbeeld een? Kies dan één van de vele kwaliteitsshirts. Lange mouwen? Korte mouwen? Een ronde half of liever een V-hals? Er zijn zowel shirts voor mannen, vrouwen als kinderen. En ook bijvoorbeeld het bedrukken van een voetbalshirt is geen enkel probleem. Heb je een bepaald shirt in een bepaalde kleur gekozen? Geef dan aan waar de opdruk moet komen. Dat kan op meerdere plaatsen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de complete voor- of achterzijde, de linker- of rechterborst, of de linker- of rechter bovenarm. Liever geen opdruk? Dat is ook mogelijk. Daarna kun je invullen hoeveel shirts je van welke maat wilt hebben. Op grotere aantallen wordt een leuke staffelkorting gegeven.

Is bestellen bij IGO Promo een verantwoorde keuze?

Jazeker! IGO Promo is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Zo zetten wij ons in voor onze medewerkers. Wij werken samen met Senzer, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons een re-integratieprogramma te laten volgen. Ook willen we met onze medewerkers de diversiteit in de samenleving afspiegelen. Op het gebied van milieu hebben we allerlei initiatieven gestart. Denk aan led-verlichting, sensoren en het planten van een boom bij elke order. Daarnaast nemen we deel aan Warme Truiendag.

We scheiden papier, faciliteren het woon-werkverkeer met de fiets en met de elektrische auto. Werknemers hebben namelijk de mogelijkheid om de auto op te laden. Ook gebruiken we voor de kleding katoen of karton. Daarnaast bieden we ook goedkopere t-shirts aan. Zo kunnen we alle klanten tevreden houden.

Hoe bestel ik een shirt?

In je winkelmand kun je vervolgens je opdruk uploaden. Ook kun je aangeven of je een gratis proefdruk wilt krijgen. In dit geval wordt het ontwerp door de experts van IGO Promo gecontroleerd. Wil je liever eerst het product eerst in het echt beoordelen, voordat je een definitieve bestelling plaatst? Vraag dan een gratis sample aan. Bij het plaatsen van je bestelling zie je precies wanneer de shirts worden geleverd. De verzendkosten zijn gratis.