Promotie Cafe
Image default
Bedrijven

Kerstmis shoppen doe je op Uglyxmas.be!

Het is alweer bijna zover. Kerst komt er aan. De meest gezellige tijden komen er weer aan. Tijd om je kerst trui uit de kast te halen. Als je de meeste kerstige kerst trui wilt hebben, dan moet je op Uglyxmas.be zijn. Op Uglyxmas.be heb je de leukste kerst truien, voor zowel mannen als vrouwen. Uglyxmas.be is de grootste is foute kersttruien. Je hebt gegarandeerd de leukste van iedereen. Want naast de leukste kersttruien hebben ze nog veel meer leuke kerst accessoires. Zoals kerstsokken, mutsen of hoeden. Perfect om je kerst outfit af te maken.  

In veel andere landen als Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Tijdens de feestdagen zichzelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kerstmis trui te hijsen. De reden dat ze dat is omdat ze nou eenmaal klaar zijn met dat opgedofte gedoe tijdens de Kerstdagen. En gelijk hebben ze! Kerst is supergezellig, maar waarom altijd dat overhemd en die nette broek die je anders nooit draagt. Of die supernette jurk, terwijl je de rest van het jaar graag gezien wordt in je spijkerbroek en je sneakers. En vanaf dit jaar nemen we deze toffe trend in Nederland en België over.

Dit jaar bestel je bij UglyXmas één van de supergave Kersttruien en die doe je met Kerst aan. Als je vandaag nog voor 23.45 besteld, dan heb je het morgen al in huis. Voor het geval je last minute besluit om toch voor die leuke kerstpak te gaan. Ook is het gratis bezorgt vanaf 20 euro. Omdat we begrijpen dat de feestdagen wel wat kosten met zich mee kunnen brengen. Ook daarom kan je bij ons de keuze nemen om gebruik te maken van AfterPay. Dan kan je optimaal genieten zonder je zorgen hoeven te maken over nog meer kosten. Alvast fijne feestdagen!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.uglyxmas.be/be_nl/