Promotie Cafe
Image default
Aanbiedingen

Dit heb je nodig op een beurs!

Een beurs is een samenkomst van meerdere mensen uit dezelfde branche. Denk aan beurzen voor mensen uit branches zoals de zorg, de horeca en beurzen voor bijvoorbeeld ondernemers. Het doel van een beurs is om te netwerken en om te adverteren. In dit artikel lees je over alles wat je nodig hebt bij een beurs en waarom.

Een product of dienst

Zoals de inleiding verteld is een beurs ideaal voor het adverteren en netwerken. Wanneer je een goed en innovatief product of dienst verkoopt is het belangrijk om een kleinschalige demonstratie ter beschikking te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klein stuk glas als je bijvoorbeeld een nieuwe ruitenspray formule hebt.

Sales pitch

Vaak spreekt een demonstatie voor zich, toch kan een kleine sales pitch helpen bij het verkopen van meer producten. Vaak tilt een goeie salespitch de klant net over de lijn wanneer ij twijfelt. In een sales pitch vertel je kort maar krachtig wat je product of dienst doet en waarom de klant het zou moeten kopen. Vaak worden de voordelen op basis van een veelvoorkomende pijnpunten aangekaart, uiteraard tegen een schappelijke prijs.

Stand

Naast een goeie sales pitch kan een indrukwekkende stand ook meer ogen trekken. Zou je eerder naar een stand met een zwart doek en een kruk lopen of naar een stand met allerlei kleurrijke banners met een mooie eikenhouten tafel? Op het internet kun je makkelijk en snel een pop-up beurswand bestellen. Vaak zijn deze via een website volledig personaliseerbaar. Bij een stand is het belangrijk dat je als verkoper de klant meteen laat weten waar het over gaat maar hem toch nieuwsgierig genoeg maakt om hem te komen laten kijken en luisteren. Kortom een stand trekt een klant een sales pitch en demonstratie halen hem binnen.

https://www.beurswandwereld.nl/product/beurswand-pop-up-straight-3×3/