Promotie Cafe
Image default
Cadeau

Het beste valentijnscadeau voor haar

Jouw geliefde vrouwtje verdient een leuk cadeautje op valentijnsdag. Maar, het is zo makkelijk nog niet om het beste valentijnscadeau voor haar te vinden. We helpen je daarom een handje op weg. Zo kun jij je geliefde dit jaar verrassen met het allerbeste valentijnscadeau voor haar! Ben je er klaar voor? Daar gaan we.

Ring maken

Er zijn plekken waar je samen een ring kunt maken. Een superromantisch uitje. Kies er voor om een ring voor jezelf te maken of maak een ring voor elkaar. Op deze manier hebben jullie zowel een dagje weg als een leuk cadeautje, dat je ook nog eens iedere dag om kunt doen!

Samen vliegen

Jullie hebben vast allebei al wel eens in een vliegtuig gezeten, maar een RyanAir vlucht naar de Spaanse Costa is hele andere koek dan een vlucht in een klein sportvliegtuigje. In een groot vliegtuig voelt het, los van het opstijgen en landen, namelijk net alsof je in de trein zit. In een sportvliegtuigje vliegen is echt een unieke ervaring, eentje die jullie allebei niet snel zullen vergeten.

Workshop massage

Ieder koppel kent het wel. Je wil graag een massage omdat je last hebt van je schouders of simpelweg toe bent aan wat ontspanning. Helaas kan niet iedereen even goed masseren. Na een workshop masseren kunnen jullie dit wel. Van dit cadeautje kunnen jullie nog lang nagenieten!

Cruise door Amsterdam

De grachten van Amsterdam zijn in de donkere winterdagen prachtig verlicht. Boek daarom een cruise over de grachten na het vallen van de avond. Hartstikke romantisch!

 

Wadlopen en zeehondjes zien

Wadlopen is iets dat je echt een keer gedaan moet hebben. Het is dan ook superleuk om dit met z’n tweeën te ervaren. Geef haar daarom dit uitje als valentijnscadeau. Met een beetje geluk zien jullie ook de zeehonden die in grote getalen op het wad leven. Dat is toch geweldig?

Bezoek de website voor meer informatie :