Promotie Cafe
Image default
Dienstverlening

Natuurstenen vloer schoonmaken

Natuurstenen vloer schoonmaken is heel makkelijk. Door de gladde oppervlakte blijft er weinig aan plakken en met een stofzuiger overheen gaan is meestal wel genoeg. Je kunt het ook elke week dweilen maar dan moet je dit wel goed aanpakken.

Natuursteen kan niet goed tegen vocht omdat dit in erin gaat zitten en het van binnenuit kapot maakt. Bij natuurstenen vloer schoonmaken moet je dus goed opletten dat de dweil alleen vochtig is en niet nat. Met een vochtige dweil natuurstenen vloer schoonmaken is voldoende.

Je moet ook uitkijken wat je allemaal in het water doet voor natuurstenen vloer schoonmaken. Sommige schoonmaakmiddelen bevatten namelijk stoffen dat schadelijk zijn voor natuursteen. Dit zijn vaak stoffen die het lekker moeten laten ruiken. Hier zit vaak zuur in en dit is schadelijk voor natuursteen.

Je moet het gewoon met water dweilen of schoonmaakmiddel kopen dat bedoeld is voor natuurstenen vloer schoonmaken. Op het etiket is aangegeven voor welke soorten natuursteen het dan wel geschikt is. In sommige van deze schoonmaakmiddelen voor natuursteen vloer zitten zelfs stoffen dat de vloer beschermen. Na het natuurstenen vloer schoonmaken komt er een beschermlaagje erop. De beschermlaagje beschermt de vloer dan tegen vocht en vuil.

Bezoek de website voor meer informatie :