Promotie Cafe
Image default
Vervoer en transport

Punctualiteit staat op nummer één bij transport en logistiek

Nu we allemaal veel thuis werken en leven, is het aantal bestellingen online enorm toegenomen. Dat is een forse stijging, waar ook VPD te maken mee gekregen heeft. Zij regelen alles om ervoor te zorgen dat het bestelde pakketje van het distributiecentrum naar de klant komt, waarbij uitstekende en kwalitatieve service gegarandeerd is. VPD regelt namelijk niet alleen dat het pakketje bij de klant aankomt, maar levert ook nog eens af met een brede glimlach en doet graag een stapje extra voor de klant. Geen probleem is het dus om de basismontage van bedden te regelen of elektronica in de stopcontacten te stoppen en zo te installeren.

De expres leveringen van transport bedrijf VPD zijn onderdeel van dit uitstekende beleid. Het zijn eenmansleveringen, waarbij de chauffeur binnen vierentwintig uur bij u voor de deur staat. U heeft zelfs nog de keuze voor een bepaalde tijd waarop onze medewerkers moeten leveren, zodat uw bezorger nooit langs geweest zal zijn als u er net even niet was. Hoe vaak komt het namelijk wel niet voor dat je even snel een boodschapje gaat doen, omdat de bezorger toch pas over een uur komt, waarna je bij terugkomst een ‘we hebben u gemist’ briefje tegen komt in de brievenbus. Bij VPD zult u hier geen last van hebben, omdat u het heft in eigen handen kan nemen door een bezorgtijd door te geven. Onze bezorgers rijden stipt en zijn punctueel, waardoor u uitstekende service kunt verwachten.

VPD zorgt ervoor dat alle goederen op tijd aankomen en er rekening gehouden wordt met het belang van de klant. Wij doen graag een stapje extra en denken mee over het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit levering. Onze logistiek is altijd op orde, waardoor wij nooit te vroeg of te laat zullen zijn op het bezorgadres. Neem dus contact op over een samenwerking!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vpd.eu/