Promotie Cafe
Image default
Auto

Bestel vandaag je nieuwe bedrijfsauto

Ja leuk, zul je misschien denken, ik bestel even een nieuwe bedrijfsauto. Weet je wel wat een nieuwe bedrijfsauto kost? Dat geld heb ik even niet beschikbaar nu, hoe graag ik ook zou willen rondrijden in een nieuwe bestelauto met mijn eigen logo erop. Maar toch kan het wel, namelijk als je gaat leasen in plaats van kopen. Want dan hoef je immers niet meteen een flink bedrag op te hoesten of een dure lening aan te gaan. Je betaalt een vast bedrag per maand en de brandstof en verder heb je geen kosten.

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Nee, eigenlijk niet. De kosten zijn vooraf duidelijk en ook wat er bij die kosten wel en niet is inbegrepen. Over het algemeen wordt ook een maximaal aantal kilometers per jaar afgesproken. Ga je daar overheen, ja dan zul je moeten bijbetalen. Maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Stel je wilt een Renault Trafic leasen. Dan kun je naar de dealer van Renault gaan, de meeste merkdealers bieden tegenwoordig ook leasecontracten aan. Maar je kunt natuurlijk ook online verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Dat kan een leuk prijsvoordeel opleveren. Onverwachte kosten zijn er feitelijk niet, tenzij je regelmatig bekeuringen krijgt voor fout parkeren of te hard rijden, want die zijn natuurlijk wel voor rekening van de bestuurder.

Je nieuwe leaseauto staat voor je klaar

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan leasen dan is het snel geregeld. Binnen enkele weken staat je nieuwe leaseauto voor de deur te glimmen en kun je hem vol trots aan iedereen showen. En de komende jaren rijd je onbezorgd rond. Geen extra kosten, geen onaangename verrassingen als de auto voor een beurt naar de garage moet. Je weet waar je financieel gezien aan toe bent.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen