Promotie Cafe
Image default
Auto

Taxi niet alleen voor de stad

Rotterdam is een grote stad en dus is het vanzelfsprekend dat er veel taxi’s rond rijden. Dat je even een taxi aanhoudt zoals in veel grote steden in het buitenland de gewoonte is, is in Nederland niet gebruikelijk. Toch zijn de afstanden dusdanig groot dat je een taxi geen overbodige luxe zult vinden. Je moet dan wel één van de taxicentrales in Rotterdam bellen om je ritje te regelen. Via internet een taxi reserveren is tegenwoordig ook normaalste zaak van de wereld. Je hoeft slechts online een formulier in te vullen en op het door jou aangevraagde tijdstip staat er een taxi voor je klaar.

Omgeving van Rotterdam

De taxi’s van Rotterdam rijden niet alleen in Rotterdam, maar ook in de omgeving van Rotterdam en de randgebieden van de havenstad, zoals het Westland en Hoek van Holland. Ideaal dus wanneer je een dagje naar het strand van Hoek van Holland wil en niet met je strandtas, parasol en koeltas wil sjouwen. Of als je op bezoek wil gaan bij je tante in Capelle aan den IJssel met een breekbaar cadeau bij je. Ook als je vanuit Rotterdam bijvoorbeeld een zakelijke afspraak in Bleiswijk hebt is een Taxi Rotterdam en omstreken helemaal zo’n slecht idee nog niet.

Speciale taxi’s

Zit je in een rolstoel, of ben je met een hele groep, dan kan je dat melden bij de taxicentrale en dan word je opgehaald met een speciale taxi. Een taxibusje bijvoorbeeld wanneer je met je vrienden een dagje Delft hebt gepland. Of een voor rolstoelen aangepaste taxi met een chauffeur die ervaring heeft met het vervoeren van mensen in een rolstoel of scootmobiel. Dus ook als je speciale wensen hebt en op een locatie buiten Rotterdam moet zijn is het nemen van een taxi een heel fijne manier van reizen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://goedkopetaxirotterdam.nl/