Promotie Cafe
Image default
Eten en drinken

De Kommensaal – Huiskamer van de Liemers

In Lathum, een plaatsje in de prachtige streek De Liemers, staat Gasterij De Kommensaal. Dit prachtige restaurant, gevestigd in een authentieke boerderij, is sfeervol ingericht en veel oorspronkelijke details van deze boerderij zijn zorgvuldig bewaard gebleven. In dit restaurant wordt met verse streekproducten gewerkt die per seizoen wisselen. Daarom wordt er ook wel over een ‘stoere ’kaart gesproken met producten ‘van de boer op het bord’. De gerechten worden nog op de traditionele manier bereid en met een moderne twist aan tafel geserveerd. Ook de pannenkoeken naar oma’s recept worden nog ambachtelijk gebakken.

Gezellig eten voor jong en oud

In Gasterij De Kommensaal voelt iedereen zich thuis, zowel jong als oud bezoekt ons restaurant graag. Ons menu is dan ook aangepast aan zowel onze kleine gastjes als onze grote gasten. Alhoewel de pannenkoeken er bij onze kleine gasten graag ingaan, zijn ook diverse menu’s favoriet. Voor onze andere bezoekers biedt de kaart een ruime keus aan menu’s, waarbij zowel vis als vlees wordt geserveerd. Onze proeverij wordt ook erg gewaardeerd. Hiermee kan je kennismaken met vele gerechten die op onze kaart voorkomen.

De Kommensaal ook voor bruiloften, feesten en partijen

Onze gasterij beschikt over 3 zalen die apart of gezamenlijk kunnen worden ingezet bij allerlei feesten en bijeenkomsten. De mogelijkheden zijn legio: er kan een band spelen, een DJ worden ingezet, er kan gedanst worden, maar vooral ook lekker gegeten en gedronken worden. Is het mooi weer, dan betrekken wij ons gezellig terras er gewoon bij. Wat de aanleiding hiervan is, of dit nou een bedrijfsfeest is, een bruiloft of een receptie, maakt voor ons helemaal niet uit. Wij willen namelijk alleen maar dat uw verblijf in De Kommensaal onvergetelijk zal zijn en daar zetten wij ons helemaal voor in.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.de-kommensaal.nl