Promotie Cafe
Image default
Bedrijven

Gadgets voor tijdens een roadtrip

Roadtrips worden steeds populairder. Waar vroeger men gewoon twee weken langs het zwembad in Spanje ging liggen, lijkt de mens nu avontuurlijker. Een roadtrip door West-Amerika of door Scandinavië is al niet heel uitzonderlijk meer. Een roadtrip is wat minder luxe en minder verzorgd dan een all-inclusive vakantie in Turkije. Om de roadtrip toch makkelijker en aangenamer te maken bespreken we vandaag de handigste gadgets voor tijdens een roadtrip. Een roadtrip hoeft namelijk niet superluxe te zijn, maar je hoeft niet helemaal als een wilde te leven.

 

Achteruitrijcamera

Veel mensen onderschatten het nut van een achteruitrijcamera. Ze denken dat het weggegooid geld is, omdat mensen decennialang zonder achteruitrijcamera hebben gereden. Vergis je echter niet, een achteruitrijcamera kopen kan een paar centen kosten, maar als dit voorkomt dat je blikschade of nog ergere schade krijgt, dan heb je de investering er al snel uit. Veel mensen vinden achteruit inparkeren een hels karwei, maar met de luxe van een achteruitrijcamera wordt dit een peulenschil. Je hebt nu eenmaal meer en een makkelijker zicht, waardoor je je zekerder zal voelen tijdens het inparkeren.

 

Mobiel draadloos internet

Systemen zoals de Autonet Mobile-router laten je internet meenemen in de auto. Je kunt een verkooprapport indienen, naar online radio luisteren of naar restaurantsuggesties surfen zonder je stoel te verlaten. De mensen van Autonet hebben een technologie ontwikkeld met behulp van het 3G-netwerk, waarmee je naadloze verbindingen kunt maken, zelfs als je op de snelweg raast. Voor een nog betere ontvangst kun je een externe antenne op het voertuig monteren. Mobiele draadloze routers bieden dezelfde reeks diensten als elk thuisnetwerk. Gebruik je laptop om verbinding te maken met weersites of laat de passagiers op de achterbank YouTube-video’s kijken. Het signaal is maximaal 45,2 meter, dus vanuit je motelkamer kun je nog steeds toegang krijgen tot het mobiele netwerk als de auto in de buurt geparkeerd staat natuurlijk.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://achteruitrijcamerawinkel.nl