Promotie Cafe
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking – Het nieuwsgierig zijn naar beveiliging

Er is een grote zwakte aanwezig bij fysieke beveiliging. Het is namelijk zo dat sloten vaak erg achter lopen op de laatste ontwikkelingen. Er worden regelmatig nieuwe zwaktes gevonden bij fysieke sloten. Het is belangrijk dat deze ontwikkelingen bekend worden zodat we ons er beter tegen kunnen beschermen. Helemaal met technieken als 3D printen zijn er weer veel nieuwe mogelijkheden waar rekening mee gehouden moet worden. Het is bijvoorbeeld redelijk eenvoudig om een foto te maken van een sleutel en deze vervolgens na te maken met 3D print methodes.

Lockpick Mysterie

Sloten zijn geheimzinnige objecten en maar weinig mensen snappen hoe het systeem werkt. Natuurlijk weten slotenmakers wel precies hoe zo’n slot werkt maar over het algemeen zijn er weinig mensen die er verstand van hebben.

Waarom zou je je daar dan niet wat meer in verdiepen, want hoe werkt zo’n slot nou? Als je je daarin zou verdiepen dan zou je er al snel achter komen dat niet alle sloten even veilig zijn. Er zit daadwerkelijk verschil tussen bepaalde typen sloten en dat kan heel belangrijk zijn.

Het is dus wel degelijk belangrijk om je een beetje te verdiepen in de achtergrond van sloten. Er zijn ook mensen die dit als hobby beoefenen, het analyseren en zelf op de proef stellen van sloten. Het het lockpicken en is ook in Nederland de laatste jaren erg in op komst.

 

 

Lockpicking in Nederland

De meeste lockpickers zijn volledig onschuldig en zijn geinteresseerd in sloten omdat ze het leuk vinden deze te slim af te kunnen zijn. Maar er zijn natuurlijk ook mensen met minder nobele intenties die daadwerkelijk op zoek zijn naar nieuwe methodes om sloten te kunnen openen met het idee deze methodes te misbruiken. Lockpickers zelf zijn daarvoor steeds voorzichtiger met wie ze de laatste ontwikkelingen delen.

 

 

Lockpick Bijeenkomsten

Er zijn diverse groepen die samenkomen om samen gezellig deze sport te beoefenen maar helaas zijn ze dus steeds stricter om te voorkomen dat er ook mensen langs komen die er misbruik van willen maken. Als je zelf wilt beginnen met lockpicking heb je alleen een goede lockpick set nodig.

 

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://lockpicks.nl/over-lockpicks-nl/