Promotie Cafe
Image default
Alarmsysteem

Slotenmaker in Antwerpen

Vorige maand kwam ik na een avondje uit in Antwerpen thuis, en daar bleek dat ik mijn sleutels niet meer kon vinden. Waarschijnlijk waren ze tijdens de avond uit mijn tas gevallen toen ik mijn portemonnee of telefoon wilde nemen. Zeer vervelend, want daar stond ik dan, in het midden van de nacht, aan de voordeur van mijn woning. Mijn ouders, die een reservesleutel hebben, waren met vakantie dus er zat niets anders op dan een slotenmaker te zoeken. Ik zocht snel op het internet en kwam uit bij Slotenmakerij Rob.

Op hun website stond dat ze 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven beschikbaar zijn voor het openmaken van sloten, dus ik waagde mijn kans en belde het vermelde nummer. Ik werd inderdaad meteen te woord gestaan en er zou een slotenmaker ter plaatse gestuurd worden, om mij terug binnen te laten. Zo gezegd, zo gedaan, want al snel kwam de slotenmaker aan. Het slot werd heel snel opengemaakt, en ik kon mijn bed opzoeken.

Tijdens het werk wees de slotenmaker mij er nog op dat het slot van mijn voordeur eigenlijk niet al te veilig was, en geen grote hindernis zou zijn voor eventuele inbrekers. Ik besloot daarom om de volgende dag terug te gaan naar Slotenmakerij Rob en zijn advies te vragen over veiligheidssloten. Ik kreeg de verschillende mogelijkheden te zien en kon kiezen uit een ruim gamma. Intussen zijn alle sloten in mijn woning vervangen, nu hopen dat ik mijn sleutels niet nog een keer kwijtspeel!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.slotenmakerij-antwerpen.be/