Promotie Cafe
Image default
Beauty en verzorging

Luxe privé-spa en wellness-ervaringen

Zoekt u een privé-spa die een scala aan luxe-arrangementen biedt? Parein in Beveren is dan de perfecte keuze. Hier kunt u genieten van een massage met wellness, inclusief alle bijbehorende voorzieningen. Kies uit drie luxesuites, elk met uitgebreide faciliteiten. Of u nu wilt ontspannen in een verwarmd zwembad of genieten in een whirlpool, ze bieden het allemaal.

Het relax-arrangement: Ultieme ontspanning

Parein onderscheidt zich met haar culinaire en wellness arrangementen, waaronder de populaire ‘Relax’-formule. Deze formule, met een totale duur van drie uur, biedt u en uw partner de perfecte gelegenheid om volledig tot rust te komen. Een uur is gereserveerd voor een helende massage met wellness die tal van voordelen biedt, zoals:

  • Verlichting van spierknopen en spasmen in de rug
  • Vermindering van pijn en verbeterde gewrichtsflexibiliteit
  • Stimulering van de lymfestroom ter bevordering van de weerstand
  • Verbetering van de bloedcirculatie

Na de massage kunt u nog twee uur genieten van de wellnessfaciliteiten in deze privé-spa, waaronder een panoramische sauna en een verwarmd binnen- of buitenzwembad. Elk unit is ook uitgerust met een comfortabele loungehoek en gratis wifi.

Een massage boeken: flexibele opties

Bij Parein kunt u kiezen om alleen een massage met wellness te boeken, met de optie voor eenpersoons- of tweepersoonsmassages. Elke massage duurt één uur, inclusief een glas bubbels, detox-thee of frisdrank. Na de massage kunt u afspoelen onder een verfrissende douche en nagenieten van de ervaring.

Reserveer uw massage of wellness-arrangement

Voelt u de behoefte om stress los te laten en te ontspannen? Boek dan vandaag nog uw massage bij deze privé-spa. U kunt kiezen voor alleen een massage of het uitgebreide Relax-arrangement voor een complete wellnesservaring. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de website van Parein en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke spa-ervaring.

https://www.sauna-parein.nl/be/massage-met-wellness/