Promotie Cafe
Image default
Webdesign

Waar op letten bij het onderhouden van een website?

Waar op letten bij het onderhouden van een website?  


Het up to date houden van een website is de eerste tip die we je graag meegeven. Hoe vaker een website wordt geüpdate, hoe interessanter het is voor bezoekers om terug te keren. Wordt een website weinig geüpdate? Dan is er weinig reden om terug te keren op de website. Bij een website laten maken is het aan te raden om een goed beheersysteem te laten maken. Dankzij een gemakkelijk beheersysteem kun je zelf je website eenvoudig onderhouden.  
 
WordPress  
Het is vooral handig om een website te hebben welke je zelf eenvoudig kunt onderhouden. Met een platform als WordPress is dat handig. Je kunt online inloggen en gebruik maken van het beheersysteem van WordPress. Het up to date houden van een website in WordPress is kinderspel. Je hebt vrijwel geen technische kennis nodig om dit te kunnen. De editor is vergelijkbaar met Microsoft Word. Indien je met Word kunt omgaan, dan ook zeker met WordPress 
 
Re-design  
Niet alleen het regelmatig toevoegen van berichten op je website is belangrijk. Eens in de zoveel tijd is een re-design geen onverstandige optie. Dankzij een re-design steek je jouw website in een nieuw jasje. Ook websites veranderen. Als je de websites van twintig jaar geleden vergelijkt met de websites van nu, dan zijn er gigantische verschillen. De ontwikkeling zal altijd blijven doorgaan. Meegaan met de tijd is soms nodig om bij te blijven.  
 
Google optimalisatie 
Een ander belangrijk aspect is Google optimalisatie. Een website dient zoekmachine vriendelijk te zijn. Is je website niet zoekmachine vriendelijk? Dan is de kans groot dat je niet of nauwelijks bezoekers op je website mag verwelkomen. Je kunt je site natuurlijk op veel verschillende manieren promoten, maar een site die vindbaar is in een zoekmachine als Google heeft veel voordelen ten opzichte van vergelijkbare sites die hier niet vindbaar zijn.  

Bezoek de website voor meer informatie : https://kmowebdiensten.be/diensten/website/