Promotie Cafe
Image default
Woning en Tuin

De voordeligste prijzen voor je ramen

Op zoek naar voordelige ramen? Dan moeten je zeker de prijzen van de ramen op raamwinkel.be eens bekijken. Ga wel even zitten, want anders zou je zomaar om kunnen vallen.

 

De scherpste prijzen voor je ramen

De laagste prijs voor je ramen, voor minder gaan ze niet bij raamwinkel.be. Je vindt er een heel gamma aan kwalitatieve ramen tegen fabrieksprijzen. Hoe voordelig de prijs van je ramen is? Dat bereken je zelf heel eenvoudig online. Een volledige transparante prijs, dat is wat ze garanderen bij Raamwinkel.be.

Of je nu op zoek bent naar aluminium of pvc ramen, goedkoper dan bij Raamwinkel ga je de prijs van je ramen niet vinden. Dit komt omdat ze onder meer zonder tussenpersonen werken. Zo kunnen ze de prijzen van de ramen stevig drukken.

 

Professionele kwaliteit voor doe-het-zelvers

Bij Raamwinkel verwachten ze dat je zelf aan de slag gaat met de ramen en ze zelf monteert. Je krijgt de ramen voor-gemonteerd, maar de plaatsing doe je in principe zelf. Nog een andere reden, waarom ze de prijzen van de ramen zo laag kunnen houden. Je mag je ramen dan wel tegen heel scherpe prijs kopen, dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Ze werken er enkel met de kwalitatieve merken Blyweert en KBE.

 

Ramen kopen via de webwinkel

Bestellen doe je via de webshop. Je vindt er een heel groot aanbod aan ramen en deuren, tegen heel scherpe prijzen. Je mag er vanuit gaan dat de prijs zeker 30% goedkoper is dan in de traditionele winkel. Bovendien hoef je helemaal de deur niet uit. Wil je toch wat meer zekerheid, dan kan je altijd de showroom bezoeken en de ramen en deuren gaan bekijken. Ook voor een offerte hoef je ook al niet te lopen. Je kan de prijs van je ramen gewoon online berekenen en je weet dus direct de kostprijs van je ramen. Handig en helder.

 

Monteren is niet moeilijk

Je hoeft helemaal geen ervaren klusser te zijn om ramen te monteren. Met de handige instructievideo’s op de website, leer je het in geen tijd. Moest het toch niet lukken met de video’s, dan kan je nog altijd één van de workshops gaan volgen die ze bij raamwinkel.be organiseren. Uiteraard zijn ze bij Raamwinkel.be ook steeds per e-mail of telefonisch bereikbaar.

Bekijk dus zeker eens de mogelijkheden op de site en vergelijk de prijzen van ramen met andere leveranciers. Je zal versteld staan wat je kan besparen als je zelf met je ramen aan de slag gaat.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.raamwinkel.be/nl/ramen-prijzen