Promotie Cafe
Image default
Woning en Tuin

Het begin van een nieuw seizoen, hoe voorkomt u ongedierte?

 

Ieder seizoen kent zijn eigen ongedierte, in de zomer zijn dit vaak wespen en muggen. In de winter eerder muizen en ratten? Wat komen ze doen? En belangrijker, hoe zorgt u ervoor dat ze weg gaan en weg blijven? Doordat ongedierte vaak moeilijk te bestrijden is, is het aan te raden ongediertebestrijding in te schakelen. Ongediertebestrijding Gent is een lokaal bedrijf uit de regio en is op de hoogte van problemen in uw regio en heeft de oplossing bij de hand.

Overlast door ongedierte

Ongedierte kan voor veel problemen en overlast zorgen. Ongedierte kan gevaarlijk zijn voor u, uw huisdier en zelfs voor uw huis. Een wespennest in huis of in de tuin kan gevaarlijk zijn, wanneer u het niet in de gaten heeft en het nest stoort, kunnen de wespen agressief worden, dit kan gevaarlijk zijn. Wespensteken, zeker wanneer dit er veel zijn, kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Een ander voorbeeld is houtworm, houtworm is vervelend, het kan de antieke meubelen in huis aantasten. Maar dat is niet het enige, houtworm nestelt zich vaak ook in de houten steunbalken van het huis, dit kan tot zeer gevaarlijke situaties leiden. In het ergste geval is het huis zijn basis kwijt en heeft het dak niet voldoende steun. Daarnaast dragen de meeste soorten ongedierte ziektes bij zich, die besmettelijk kunnen zijn voor u. Al met al kan ongedierte voor veel problemen zorgen, wanneer je last hebt van ongedierte is het aan te raden een bestrijder in te schakelen. Op www.beestjeskwijt.be vind je de beste bestrijder uit Gent om je te helpen. De lokale bestrijder komt thuis langs om het probleem in kaart te brengen. Na de eerste inspectie heeft de bestrijder een beeld van de omvang van het probleem en hoe het opgelost kan worden.

Zelf bestrijden

Als u weet wat voor ongedierte er rondkruipt in huis, kunt u zelf beginnen met de bestrijding. Het vervelende is dat de meeste soorten ongedierte resistent zijn voor de middelen die te koop zijn. Op de website van www.beestjeskwijt.be zijn wel tips te vinden om ervoor te zorgen dat ongedierte minder makkelijk binnen kan komen. Het daadwerkelijk bestrijden van een plaag kunt u beter overlaten aan een professional. De professional heeft de juiste middelen om ongedierte te bestrijden en kan door zijn ervaring de oorzaak achterhalen.

 

Bezoek de website voor meer informatie :