Promotie Cafe
Image default
Woning en Tuin

Waarom en voor wie zijn twijfelaar bedden interessant?

Een twijfelaar bed is ongeveer 120 cm breed en daarmee zit het precies tussen een éénpersoons en een tweepersoonsbed in. Maar voor wie is een twijfelaar nu interessant en waarom kies je juist voor dit soort bedden? Er zijn een aantal goede redenen waarom sommige mensen hiervoor kiezen.

Voor een slaapkamer met een beperkte ruimte is een twijfelaar ideaal

Heb je een kleine slaapkamer of gewoon beperkte ruimte en past er een normaal tweepersoonsbed in? Dan is een twijfelaar de ideale oplossing. Je kan op deze manier wel een slaapplaats voor twee personen creëren. Terwijl als je niet kon kiezen voor een twijfelaar bed je qua ruimte genoegen zo moeten nemen met een eenpersoonsbed.

Lekker dicht en knus tegen je geliefde aanliggen

Twijfelaar bedden zijn ook heel geschikt voor partners of geliefden die graag dicht tegen elkaar liggen. Door de wat beperkte ruimte in de twijfelaar moet je wel dicht tegen elkaar aankruipen. Heel geschikt voor nog meer romantische gevoelens in de slaapkamer. Wil je ook lekker dicht tegen je partner aanliggen? Dat kan in een tweepersoonsbed ook natuurlijk maar bij twijfelaar bedden moet je wel heel dicht tegen elkaar liggen anders is er niet voldoende plaats in bed voor twee personen.

Als je lekker de ruimte wil hebben voor jezelf alleen

Maar ook als je alleen de nacht doorbrengt is een twijfelaar bed een goede optie. Door de ruimte in het bed kan je lekker breeduit gaan liggen. Het is eigenlijk een soort van verwennerij voor jezelf. Een tweepersoonsbed voor jezelf alleen is echt veel te groot. Maar de extra ruimte die een twijfelaar je bied is mooi meegenomen. Als je een eenpersoonsbed te smal vindt dan is dit bed perfect voor jou.

Twijfelaar bedden goedkoper in aanschaf dan een tweepersoonsbed

Er is nog wel een reden waarom het interessant kan zijn om een twijfelaar aan te schaffen. Dat is namelijk de prijs. Een tweepersoonsbed is in verhouding echt wel een stukje duurder. Terwijl je in een twijfelaar ook met twee personen kan slapen. Voor sommige mensen is dit een van de belangrijkste redenen om voor een twijfelaar bed te kiezen. 

Voor wie extra veel ruimte wil in bed

Je kan er eventueel ook nog voor kiezen om in plaats van twee eenpersoonsbedden twee twijfelaar bedden tegen elkaar te zetten. Dan heb je extra veel ruimte in bed. Ideaal als jij en je partner graag lekker breed in bed willen liggen. Ook dan is een twijfelaar bed een prima optie.