Promotie Cafe
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de als eerste de nieuwste tuinposters van het seizoen

Nu de dagen beginnen te korten kan je langzaamaan je tuin weer in orde gaan brengen voor volgend jaar. Eén van de trends voor in je tuin zijn de spetterende tuinposters van 123tuinposter.nl. Het bedrijf achter deze webshop stond aan de wieg van de tuinposters en deze trend en heeft dan ook heel wat te bieden. Pimp je tuin de volgende zomer en ga voor een tuinposter op maat.

Tuinmuren en schuttingen hebben meestal niet echt een decoratieve meerwaarde in je tuin. Maar daar kunnen tuinposters een verschil gaan maken. Je kleedt op die manier je tuin aan, schept de sfeer die je wil en doet monden openvallen. Op de site heb je keuze uit een ruim assortiment met duizenden foto’s voor op je tuinposter, maar als je je tuin echt een persoonlijk tintje wil geven, stuur je gewoon je eigen foto door. Een unieke tuinposter die enkel jij hebt hangen. Zo kan je het Thaïse strand of dat Boeddhabeeld gewoon in je tuin hangen en mijmeren over je vakanties.

 

Tuinposters op maat en in elk formaat

Nu elk formaat is misschien wat overdreven, maar tot 10 meter op 5 meter kan je een tuinposter verkrijgen. Dat mogen we toch al redelijk vullend noemen. Bovendien krijg je er maar liefs 3 jaar garantie op qua kleurvastheid. Tuinposters, ook wel tuindoeken genoemd zijn makkelijk afwasbaar en uitvoerig getest. Aangezien je je tuindoek tot op de centimeter nauwkeurig kan bestellen past die dan ook in elke tuin.

Omdat niet elke tuin gelijk is en niet iedereen even handig zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden voorzien. Je kan opteren voor een tuinposter met frame, en dit kan zowel een houten als een aluminium frame zijn, of bijvoorbeeld voor een zelfklevende tuinposter. In een mum van tijd heb je je tuinposter hangen en je krijgt maar liefst 9 jaar garantie op deze bevestigingssystemen. Je neemt dus geen enkel risico met je tuinposter met aluminium frame.

 

Tuinposter aanbiedingen op de site

Eerder hadden we al aangegeven dat er ruime keuzemogelijkheden zijn maar op de site van 123tuinposter.nl staan er ook geregeld tuinposter acties en aanbiedingen. Zo kan je je favoriete tuinposter tegen een scherp prijsje op de kop tikken. En naast verschillende tuinposter acties en aanbiedingen hebben we het ook heel makkelijk gemaakt om te bestellen. Geef je gewenste tuinposter afmetingen in op onze site of laad je eigen foto op en bestel. Makkelijk toch?

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.123tuinposter.nl/