Promotie Cafe
Image default
Financieel

Van Loon Incasso Advocaten in Veenendaal

Graag deel ik mijn ervaring met Van Loon Incasso Advocaten gevestigd in Veenendaal met jou. Ik ben namelijk zeer te spreken over dit incassobureau uit Veenendaal! Zij hebben ervoor gezorgd dat ik de facturen, die bij meerdere klanten van mij openstonden, betaald heb gekregen. Ik leg hierin graag uit hoe ik op hen kwam en wat precies hun werkwijze is. Hiermee hoop ik jou, in jouw zoektocht naar een incassobureau, goed te kunnen helpen. En als conclusie / advies Van Loon Incasso Advocaten van harte aan te bevelen.

Netwerk zakelijke partners

Toen ik in mijn netwerk van zakelijke partners aangaf dat ik last had van een paar klanten die mijn facturen niet wilden betalen, raadde zij direct een incassobureau aan. Ik twijfelde in eerste instantie nog omdat ik dat dan weer zo behoorlijk vond om direct gebruik te gaan maken van advocaten die gespecialiseerd zijn in incasso’s. Maar zij zeiden terecht dat ik er nu genoeg aan dacht aan had besteed, aangezien ik er zelf al meerdere malen achteraan had gebeld. Vervolgens gaf iemand als tip om eens een kijkje te nemen bij Van Loon Incasso Advocaten. Dat is namelijk een gratis incassobureau! De manier waarop zij hun geld krijgen, is doordat de kosten worden verhaald op de debiteur. Zo zorgen zij ervoor dat ik het geld ontvang waar ik recht op heb, maar geen incassokosten aan hen heb. Dit klonk uiteraard heel erg interessant. Puur omdat ik volledig in mijn recht sta en dit wel moest winnen. Daarnaast zag ik dat ze bij Van Loon Incasso Advocaten uit Veenendaal een slagingspercentage van 89% hebben. Een behoorlijke garantie op een goede afloop dus!

Op bezoek bij Van Loon Incasso Advocaten Veenendaal

Ik besloot daar even langs te gaan om de mogelijkheden van mijn situatie te bespreken. En of dat ik hen dan ook als incassobureau kon gaan inschakelen. En dit bleek gelukkig te kunnen! Ik had een heel goed gesprek met een medewerker aldaar. Er was direct een ‘klik’. Iets wat bij zoiets belangrijks toch wel heel belangrijk is naar mijn mening.

Bezoek de website voor meer informatie :