Promotie Cafe
Image default
Financieel

Incassobureau inschakelen Amersfoort

Een incassobureau inschakelen, we konden er echt niet meer omheen. Daarom gingen we snel naar de website: www.incassoadvocaten.nl/incassobureau-amersfoort/
We hebben al enkele weken problemen met een klant. het is al jarenlang een klant en nooit hebben we problemen gehad qua betalingen. Daarom viel het ons in eerst instantie niet echt op. We hebben een herinneringsfactuur gestuurd, maar toen die naar niet op had gereageerd heb ik hem gebeld. Hij nam niet op. Ik heb hem gemaild. Geen reactie. Raar, want het is een goede klant welke altijd op tijd betaald. Het viel ons wel op dat de bestellingen van hem iets achteruit gingen, maar enkele weken geleden deed hij dus een hele grote bestelling. Onze leverancier heeft het afgeleverd en de factuur er bij gegeven. Omdat we de relatie met de klant niet willen kapot maken hebben we er alles aangedaan om het zelf op te lossen. Maar het werkte niet. We zagen geen andere uitweg dan een specialist, in de vorm van een incassobureau inschakelen. Lees in deze blog meer over het inschakelen van een gespecialiseerd bureau!

Incassobureau inschakelen opzoeken

Ik ben dus opzoek gegaan naar een incassobureau inschakelen. Ik ben gaan kijken naar een bedrijf met veel ervaring. Een die normaal de klant benaderd, want het op het spel zetten van de relatie wilde ik niet, al kan ik wel zeggen dat de relatie niet meer zo zal zijn als voorheen. Ik ben gaan zoeken in Google op Incassobureau inschakelen en al snel kwam ik op de website van Van Loon Incasso Advocaten terecht. Hierop stond veel informatie. Over de werkwijze en de situaties die kunnen ontstaan. Ook las ik op de website dat ze ervoor proberen te zorgen dat de relatie niet direct kapot zou gaan. Iets waar ik naar zocht. Ik heb ze benaderd en inmiddels is alles opgelost.

De debiteur heeft nadat er een incassobureau op zijn dak kwam zo snel mogelijk zijn rekening betaald. Hij heeft zijn excuus aangeboden. Zoek jij ook een incassobureau? Dan is Van Loon Incasso Advocaten zeker een aanrader!

Bezoek de website voor meer informatie :