Promotie Cafe
Image default
Auto

De Dacia Dokker staat voor je klaar bij de leasemaatschappij

Ben je op zoek naar een goede bedrijfsauto? Dan hoef je niet verder te zoeken als je de Dacia Dokker hebt gezien. Dit is een prima bedrijfsauto die aan al jouw eisen voldoet. Hij heeft een ruime laadruimte waar je al je spullen in mee kunt nemen. Denk aan materialen, gereedschappen of producten die je bij klanten wilt gebruiken of afleveren. Een mooie bedrijfsauto is een goede reclame voor je onderneming. Overweeg dus zeker Dacia Dokker lease als je toe bent aan een nieuwe bedrijfswagen.

Het leasecontract omvat bijna alle kosten Kiezen voor leasen betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van je bedrijfswagen. De allrisk verzekering, de wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparaties zitten inbegrepen in de leaseprijs. De enige kosten die er voor jou als gebruiker nog bij komen zijn die voor de brandstof. En natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je geen bekering op loopt want ook die moet je wel gewoon zelf betalen. Datzelfde geldt voor tolgelden en parkeergeld. Deze kosten zijn voor de gebruiker. Maar de grootste kostenposten zitten dus in de maandelijkse leaseprijs. Die prijs weet je ruim van tevoren dus je weet dat je dit bedrag de komende jaren moet betalen voor je auto.

Regel het vandaag nog en ga direct op pad Een lease overeenkomst regelen doe je nu heel gemakkelijk online. Je hebt het snel geregeld en de lease auto kan meteen voor jou rijklaar worden gemaakt. Binnen enkele weken rijd je al rond in je nieuwe paradepaardje. Ook dit is een reden waarom zakelijk leasen zzp steeds populairder wordt onder ondernemers. Het heeft vele voordelen boven het zelf aankopen van een bedrijfsauto en het is zeker nu via het internet heel snel te regelen.  Op de Nederlandse wegen zie je dan ook steeds meer lease auto’s.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkleasenzzp.nl