Promotie Cafe
Image default
Auto

Genees je rij-angst zonder medicijnen

Voor een persoon die lijdt aan angst om te rijden of een rijfobie heeft, zou een wondermiddel in de vorm van een pil die je kunt slikken voordat je in de auto stapt een verleidelijk vooruitzicht zijn. En, eerlijk gezegd, zijn er ook zeer effectieve anti-angst medicijnen, die de symptomen van deze verlammende aandoening kunnen verminderen. Het probleem is dat uiteindelijk een medicijn het slechts maskeert – het lost niets op – het laat alleen tijdelijk de symptomen verdwijnen. En terwijl de patiënt dit op dat moment als een echte opluchting ervaart, zal de volgende dag of de volgende rijsituatie eindigen met hetzelfde miserabele gevoel van angst.

 

Er zitten ook nog andere nadelen aan geneesmiddelen voor het wegnemen van angst tijdens het rijden. De meeste voorgeschreven geneesmiddelen tegen angst voor het rijden of rijfobieën vallen onder de categorie benzodiazepinen geneesmiddelen. Deze klasse van geneesmiddelen omvatten ook valium en xanax. Ze bevatten stoffen die zeer verslavend zijn. Verder zijn er bijwerkingen en is het rijden onder invloed van deze geneesmiddelen erg gevaarlijk.

 

Ze kunnen een persoon niet scherp maken en dat is iets dat je echt niet wilt als je achter het stuur kruipt.

Angst om te rijden, is een probleem dat bij de wortel moet worden aangepakt en niet iets is dat moet worden gemaskeerd door een eenvoudige chemische oplossing. De patiënt moet hulpmiddelen krijgen om de angst te kunnen controleren en de angst voor het rijden te overwinnen. Zoals bij elke fobie moet de angst eerst worden erkend. Het probleem moet een naam krijgen. Vaak is het toegeven dat er een probleem is, al een hele verlichting van het probleem. Een rijfobie of angst om te rijden, kan zeer pijnlijk en beschamend zijn. De patiënt denkt dat hij of zij de enige in de geschiedenis is, die dit heeft meegemaakt. Door het benoemen van het probleem, neemt de fobische bestuurder eigenlijk al de eerste en belangrijkste stap in het veroveren van deze verlammende aandoening.

 

Er zijn hulpmiddelen om weer controle te krijgen en je angst te bedwingen. Een professionele en grondige aanpak is te vinden op: http://rijschoolmt.nl/rijangst-overwinnen/. Het is nu echt binnen handbereik om je angst om te rijden met behulp hulpmiddelen, die je geest kunnen verruimen, te overwinnen. Vandaag kan de eerste stap op weg naar een leven zonder angst om te rijden zijn.

 

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://rijschoolmt.nl