Promotie Cafe
Image default
Auto

Een bestelbus leasen: de beste optie voor jouw onderneming

Voor de drukke ondernemer die veel goederen moet vervoeren en veel onderweg is, is de keuze voor een bedrijfswagen erg belangrijk. Je bent namelijk een groot deel van je werkdag aan het rijden en je bedrijfsauto is als het ware je werkplek. Je bedrijfsauto moet er dus een zijn van goede kwaliteit, die genoeg comfort biedt om de hele dag mee onderweg te zijn.

Aanpassen aan jouw voorkeuren

Omdat je als ondernemer zoveel tijd besteedt in de auto, is het belangrijk dat je jouw bestelbus kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren en wenen. Bij de Auto Lease Centrale heb je de keuze uit een verscheidenheid aan auto’s. Van een betrouwbare Volvo tot een luxe Audi. Allerlei soorten bestelbussen, in alle soorten en maten. Afhankelijk van de aard van jouw bedrijf en de omstandigheden waarin de auto gebruikt zal gaan worden, kun je de auto van jouw keuze aanpassen aan al jouw voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen welke accessoires je wel en niet nodig vind en welke bekleding je wilt in jouw lease auto. Je kunt gemakkelijk online auto’s vergelijken. Ook is er de mogelijkheid om langs te komen bij een van de verhuurbedrijven voor een proefrit om zo de verschillende opties in het echt naast elkaar te zien.

Het maken van een goede keuze bij zakelijk leasen 

Beslissen of een auto leasen bij jou en jouw onderneming past kan soms lastig zijn. Zij moet je rekening houden met het aantal kilometers dat je rijdt, het vermogen van de onderneming en de fiscale voor- en nadelen van beide opties. Om deze beslissing goed te kunnen maken is het verstandig advies in te winnen bij mensen die over de benodigde kennis beschikken. Hierbij kun je denken aan een fiscaal adviseur of jouw eigen accountant. Zij kunnen voor jou berekenen welke keuze voordeliger is en jou voorzien van gedegen advies.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkautoleasen.nl/