Promotie Cafe
Image default
Auto

Wat doe je als je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsauto?

Een nieuwe bedrijfsauto uitzoeken vinden veel mensen een leuke klus. Modellen vergelijken, prijzen vergelijken. Welk merk spreekt me aan, welk type past het beste bij mijn wensen. En welke kleur moet het worden, op welke kleur auto komt mijn bedrijfslogo het mooiste tot zijn recht. En als je dat dan allemaal hebt afgewogen dan ga je de prijzen vergelijken, welke leasemaatschappij is het voordeligst. Stel je wilt een Volkswagen Caddy leasen, en je wilt daar een goede prijs voor betalen.  Dan ga je niet over één nacht ijs, je weegt alle contracten goed tegen elkaar af.

Dien je contract volledig uit

Het is niet aan te raden om een leasecontract voor een bedrijfsauto tussentijds te willen opzeggen. De leasemaatschappij zal je dan een hoge boete in rekening brengen, want ze missen immers een deel van de leaseprijs als je eerder wilt stoppen. Het is dus meestal het voordeligst om het contract gewoon uit te dienen. Ook als je bij voorbeeld niet tevreden bent over de service van het leasebedrijf. Daar kun je over klagen, maar als je contract nog maar een paar maanden duurt is het meestal het beste om het gewoon uit te dienen.

Wees zuinig op je leaseauto

Wees zuinig op je leaseauto alsof het je eigen auto is. Want als je hem na afloop van het contract terugbrengt naar de leasemaatschappij zal de auto worden verkocht op de tweedehands markt. En de leasemaatschappij heeft natuurlijk een bepaalde inruilprijs in gedachten conform de cataloguswaarde. En als jij dan de auto inlevert met schade dan gaat die prijs flink omlaag. Die schade zal de leasemaatschappij op jou willen verhalen, wat natuurlijk ook wel logisch is. Dus koester je leaseauto net zoals je dat met een eigen auto zou doen, dat voorkomt problemen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/auto-leasen-eenmanszaak/